Højkvalitets ingrediensvand
Selv drikkevand af den bedste kvalitet kan give problemer, når vandet bruges direkte i produkterne. Vandkvalitet er afgørende for at kunne levere produkter af højeste kvalitet. Vand, der anvendes som ingrediens i mad, drikkevarer, kosmetik og lægemidler, skal derfor være fri for uønsket smag, lugt, farve og urenheder.
Alle vandbehandlingsanlæg fra SILHORKO er skræddersyet i forhold til applikationen for at opnå den ønskede kvalitet på ingrediensvandet.
UV som sikkerhedsbarriere
UV-desinfektionsanlægget er en vigtig sikkerhedsbarriere for at sikre kvaliteten af ingrediensvandet og dermed opretholde driftsikkerhed. Bakterier, vira, alger og svampe i vandet kan udryddes fuldstændigt med UV-desinfektion og kan anvendes på alle vandkvaliteter.
Omvendt osmoseanlæg i sanitær design
Et hygiejnisk design sikrer lav risiko for mikrobiologisk vækst og kan opnås ved at vælge en løsning i rustfrit stål, kvalitet AISI 316L. Omvendt osmoseanlæg kan leveres med en CIP-enhed. Dette er din garanti for en sikker og pålidelig drift, når du bruger demineraliseret vand som ingrediens.


Skal vi hjælpe dig med ren vandbehandling?
Vil du høre mere om vores løsninger og teknologier, så sidder vores team af specialister indenfor teknisk vand klar til at hjælpe på:
phone 87 93 83 00



