Vand af høj kvalitet giver øl af høj kvalitet
Ud over malt er vand den vigtigste ingrediens i øl. Du kan bestemme kvaliteten af dit brygvand ved at anvende flere behandlingstrin af råvandet. Dermed kan du kontrollere din øls unikke smag.
Fjern jern for at opretholde produktkvaliteten
Mange bryggerier står over for problemer forårsaget af jernudfældninger i rør, tanke, kedler og andet udstyr. Som regel opstår dette når vandet er grundvand med for højt jernindhold. Udover skader på materiel kan forhøjet jernindhold også påvirke det endelige produkt. Her vil filtrering være den optimale løsning.
Reference
Dansk bryggeri reducerer vandforbruget
I stedet for en udskiftning af det eksisterende vandbehandlingsanlæg opgraderede Harboes Bryggeri A/S til et RO-PLUS anlæg med en vandudnyttelse på op til 90 %.

Skal vi hjælpe dig med ren vandbehandling?
Vil du høre mere om vores løsninger og teknologier, så sidder vores team af specialister indenfor teknisk vand klar til at hjælpe på:
phone 87 93 83 00